dinsdag 30 december 2014

Een goed begin...

Op de valreep nog een goed begin in 2014.

Toch (weer) een poging om de wereld kenbaar te maken wat me bezig houdt. Natuurlijk zijn er sociale media genoeg, er is genoeg platform om de wereld van relevante en minder relevantie zaken te voorzien. Toch heb ik wel behoefte aan een plek om dat wat minder algemeen te doen. Gericht op specifieke kanten van mijn dagelijks leven en gericht aan mensen die dezelfde interesses hebben. Daarvoor is denk ik bloggen toch meer geschikt.

Wat kan je verwachten van dit blog? Tja...dat is voor mijzelf ook nog niet helemaal duidelijk. Ik heb hem de titel (T)huisgemaakt gegeven. Dat geeft een klein beetje richting, wat mij betreft ook de enige richting op dit moment. Ik verwacht dat ik voornamelijk zal bloggen over haken (ik ben af en toe voorzichtig begonnen met het ontwerpen van eigen patronen). Daarnaast zul je ook zeker af en toe iets tegenkomen over eten/koken en natuurlijk mijn gezin. Genoeg creativiteit nodig en te vinden binnen een gezin met 5 geweldige, opgroeiende kinderen!

De komende dag(en) ga ik in elk geval wat foto's en berichten plaatsen die betrekking hebben op de afgelopen tijd. Een paar haakprojecten liggen al klaar om op de foto te gaan! Ik duik niet te ver in het verleden, alleen de recente projecten krijgen hier een plaatsje!

En wat ik daarna zal plaatsten?
....Dat ga ik zelf ook ontdekken!

T

Geen opmerkingen:

Een reactie posten